From our Member FHR
The environment is being shaped by rapid technological advancements and sustainability demands. To thrive in this environment you need to develop appropriate skills and competencies. FHR is poised to make you a highly qualified professional with distinct cognitive and behavioral competencies, allowing you to make a difference in your organization and contribute to the development of the country.

FHR’s master programs are preceded by a graduate leveling program to ensure a problem free admission, steady study progress and successful completion of the program. As illustrated, the focus of the leveling program is on general and business related academic skills for seamless entry into the programs.

Join us on May 21, 2022 and discover how to prepare for your future career.

Register via https://forms.office.com/r/TNQgeAbtd7

Visit our website, www.fhrinstitute.sr, for more information on our programs.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

COVID-19 ALERT

COVID-19 ALERT

COVID-19 ALERT

Het ministerie van Volksgezondheid heeft bekend gemaakt dat er wederom een lichte toename is geconstateerd in het aantal Covid-19 besmettingen in Suriname. De VSB is ervan overtuigd dat vaccinatie nog steeds de beste bescherming biedt tegen ernstige ziekte, en het voorkomen van ziekenhuisopnames en/of overlijden. De VSB roept haar leden op om alert te blijven. Ook bemoedigen wij onze leden om de veiligheid op de werkplek te blijven garanderen en werknemers te stimuleren richting vaccinatie.

ACTIVITEITEN

ALV VSB Young Management

May be an image of 12 people, people standing and indoor

Suriname Energy Oil & Gas Summit

No alternative text description for this image

SDG TERUGKOMDAG

UPDATE VOLGT

EOSH TRAININGEN

UPDATE VOLGT

COST & FINANCIAL MANAGEMENT TRAINING

UPDATE VOLGT

EXPORT MARKETING TRAINING

UPDATE VOLGT

SDG TRAINING

UPDATE VOLGT

VSB FEEDBACK FORMULIER

HOE WORD IK LID?