OTNV is reeds een aantal maanden bezig met de ontwikkeling van een programma om de discussie rondom het delicaat onderwerp van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer bespreekbaar te maken en te trachten dit op een professionele manier uit de taboesfeer te halen.

Een blik werpend op een maatschappij als de Surinaamse brengt OTNV tot de conclusie dat het hoog tijd is voor organisaties en hun leidinggevenden het fenomeen grensoverschrijdend gedrag op de werkplek serieus gaan aanpakken en hoog op hun HRM kalender plaatsen.

Veel voorkomend op de werkplek is helaas nog altijd seksuele intimidatie; ongewenst en ongevraagd gedrag van seksuele aard, dat gênant, intimiderend, beledigend is en niet alleen van invloed is op de werkprestatie en carrière maar ook op de gezondheid van werknemers.

Het begrip grensoverschrijdend gedrag wordt nog te weinig (h)erkend op de werkvloer. Vaak heeft men niet eens door dat zij anderen lastigvallen met hun gedrag. Plagerijen (al dan niet van seksuele aard) die vaak als onschuldig worden beschouwd door de ene medewerker, kunnen door de andere medewerker wel als ongewenst ervaren worden. Dit geeft aan dat er behoefte is aan bewustwording zodat iedereen op de werkvloer dit fenomeen beter leert te begrijpen en herkennen, de situaties leert te evalueren en stappen leert te ondernemen om de kans te verkleinen dat incidenten zich voordoen.

Het seminar, ‘A Better Workplace For All’, is ontwikkeld om de discussie rondom dit delicaat onderwerp op een professionele manier te bespreken en met u en andere professionals te komen tot bruikbare oplossingen die een positieve en respectvolle werkomgeving bevorderen en waarbij alle werknemers optimaal gedijen.

OTNV nodigt u van harte uit om uw expertise en ervaringen te delen tijdens dit seminar.

Datum: Donderdag 19 mei 2022

Het Seminar wordt georganiseerd door Organizational Transformers NV (OTNV).

OTNV is gespecialiseerd in organisatieveranderingstrajecten die gestoeld zijn op het creëren van een cultuur van Accountability binnen organisaties. De aanpak die zij hierbij hanteert vindt zijn oorsprong in de methodiek van Culture Partners, een van s ’werelds vooraanstaande veranderhuizen. OTNV is in Suriname de officiële vertegenwoordiger van Culture Partners en voert in samenwerking met haar internationale partner DOOR International cultuurveranderingstrajecten uit bij organisaties in Suriname en de regio.

Registratie kan via deze link: https://bit.ly/ABetterWorkplaceForAll_OTNV

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

COVID-19 ALERT

COVID-19 ALERT

COVID-19 ALERT

Het ministerie van Volksgezondheid heeft bekend gemaakt dat er wederom een lichte toename is geconstateerd in het aantal Covid-19 besmettingen in Suriname. De VSB is ervan overtuigd dat vaccinatie nog steeds de beste bescherming biedt tegen ernstige ziekte, en het voorkomen van ziekenhuisopnames en/of overlijden. De VSB roept haar leden op om alert te blijven. Ook bemoedigen wij onze leden om de veiligheid op de werkplek te blijven garanderen en werknemers te stimuleren richting vaccinatie.

ACTIVITEITEN

ALV VSB Young Management

May be an image of 12 people, people standing and indoor

Suriname Energy Oil & Gas Summit

No alternative text description for this image

SDG TERUGKOMDAG

UPDATE VOLGT

EOSH TRAININGEN

UPDATE VOLGT

COST & FINANCIAL MANAGEMENT TRAINING

UPDATE VOLGT

EXPORT MARKETING TRAINING

UPDATE VOLGT

SDG TRAINING

UPDATE VOLGT

VSB FEEDBACK FORMULIER

HOE WORD IK LID?