Uw organisatie levert dagelijks diensten aan klanten door werkzaamheden uit te voeren op hun locaties. Daarbij is het niet alleen essentieel om een optimale service te verlenen, maar ook heel belangrijk om de klant op eenvoudige en efficiënte wijze inzicht te verschaffen in de inspanningen en kosten die daarmee gepaard zijn gegaan. Het beschikken over goed personeel en gereedschap om de problemen bij de klant op te lossen moet derhalve samengaan met een service management systeem dat zowel de service engineer als de back-office in staat stelt de administratieve handelingen snel en transparant uit te voeren.

Klik hier voor meer informatie.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

COVID-19 ALERT

COVID-19 ALERT

COVID-19 ALERT

Het ministerie van Volksgezondheid heeft bekend gemaakt dat er wederom een lichte toename is geconstateerd in het aantal Covid-19 besmettingen in Suriname. De VSB is ervan overtuigd dat vaccinatie nog steeds de beste bescherming biedt tegen ernstige ziekte, en het voorkomen van ziekenhuisopnames en/of overlijden. De VSB roept haar leden op om alert te blijven. Ook bemoedigen wij onze leden om de veiligheid op de werkplek te blijven garanderen en werknemers te stimuleren richting vaccinatie.

ACTIVITEITEN

ALV VSB Young Management

May be an image of 12 people, people standing and indoor

Suriname Energy Oil & Gas Summit

No alternative text description for this image

SDG TERUGKOMDAG

UPDATE VOLGT

EOSH TRAININGEN

UPDATE VOLGT

COST & FINANCIAL MANAGEMENT TRAINING

UPDATE VOLGT

EXPORT MARKETING TRAINING

UPDATE VOLGT

SDG TRAINING

UPDATE VOLGT

VSB FEEDBACK FORMULIER

HOE WORD IK LID?