VSB Young Management heeft afgelopen zaterdag  een algemene ledenvergadering gehouden. Het was een goed bezochte ledenvergadering, waarbij het bestuur een overzicht heeft gepresenteerd van wat er in de afgelopen periode allemaal is geweest aan activiteiten en een hele uiteenzetting heeft gegeven van wat men tot 2023 nog zal doen. 

Het bestuur is enthousiast en wil heel graag zoveel als mogelijk met de leden doen voor de young entrepreneurs. Het ligt in de bedoeling dat de komende maand al de volgende activiteiten beginnen via webinars. Er zullen ook activiteiten ontplooid worden in het kader van de Sustainable Development Goals (SDG). In dat kader zal er meer communicatie volgen naar de leden alsook naar buiten toe.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

EOSH TRAINING

SDG TRAINING

UPDATE VOLGT

Suriname Energy Oil & Gas Summit

No alternative text description for this image

SDG TERUGKOMDAG

UPDATE VOLGT