CoreStats is een geregistreerd Surinaams bedrijf dat haar focus legt op het aanbieden van data-analyse diensten en het doen van onderzoek. Zij organiseerde op woensdag 18 mei 2022 een presentatie over de Consumenten Peiling in Suriname, in Courtyard by Marriott. De VSB was goed vertegenwoordigd tijdens deze presentatie door bestuurslid Anushka Sonai en de directeur van de VSB, Sherida Mormon.

De presentatie werd gehouden naar aanleiding van CoreStats hun jaarlijkse consumentenpeiling. Tijdens dit event vond tevens de launch van Suriname’s eerste Consumer Confidence Indicator (CCI) plaats.

CoreStats is ook van start gegaan met dit onderzoek in Guyana (2021) en Trinidad & Tobago (2022) en zal de resultaten daarvan op kort termijn publiceren. Het doel hiervan is om deze data te laten dienen als basis informatie voor potentiële lokale en internationale investeerders.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

EOSH TRAINING

SDG TRAINING

UPDATE VOLGT

Suriname Energy Oil & Gas Summit

No alternative text description for this image

SDG TERUGKOMDAG

UPDATE VOLGT