🩺| De behoefte van de cardiologen verbonden bij Stichting Hartzorg Suriname om een efficiëntere, snellere server en benodigde hardware aan te schaffen was hoognodig. Het grote voordeel voor de Thorax patiënten is dat de cardiologen onderling nu nog sneller toegang tot de digitale patiëntendossiers zullen hebben, sneller kunnen ingrijpen en kunnen inspelen op (nood)situaties. Een dedicated (eigen) server biedt ook de mogelijkheid om in de nabije toekomst voldoende software programma’s te installeren die de Thorax patiëntenzorg kan optimaliseren door onder andere op afstand patiënten te monitoren en te begeleiden. Preventief gericht zijn en snel ingrijpen is van eminent belang om het leven van een geliefde te redden.

🙌 | In het kader van onze Corporate Social Responsibility beleid, hebben wij onze vrienden van Stichting Hartzorg Suriname wederom geholpen door middel van een financiële donatie om deze server aan te schaffen. Een prettig, transparant en zeer hardwerkend team van specialisten, die naast de vele uren die ze maken in de operatiekamers en klinieken toch nog tijd vinden om aan fondsenwerving te doen in het algemeen belang van hun patiënten.

Specialisten die hun hart op de juiste plek hebben en daarom helpen wij graag. 

Op de foto de symbolische overhandiging van de cheque door: Miriam Doyle-Van Dijk (commercial manager NV VABI) aan Dr Pickering en Dr Van der Hilst van de Stichting Hartzorg Suriname, bijgestaan door Marjorie van Alen (junior staff member bij NV VABI). Op de achtergrond lachen Padre Armand en zijn zus Estelle het geheel heel mooi toe. Zij hebben de scepter overgedragen aan de nieuwe generatie.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

EOSH TRAINING

SDG TRAINING

UPDATE VOLGT

Suriname Energy Oil & Gas Summit

No alternative text description for this image

SDG TERUGKOMDAG

UPDATE VOLGT