Mediation is een effectieve tool om (dreigende) conflicten snel en voor beide partijen acceptabel, op te lossen.
Conflicten op de werkvloer tussen medewerkers onderling of medewerkers en leidinggevenden of conflicten tussen zakenpartners of projectpartners, kosten tijd, geld en energie. Vooral wanneer ze zich blijven voortslepen of steeds weer opspelen.
Door mediation als buitengerechtelijke vorm van geschillenbeslechting in te zetten, kan op een snelle, betaalbare en effectieve manier een conflict binnenskamers en vooral duurzaam worden opgelost in een vertrouwelijke omgeving waarbij partijen zelf verantwoordelijkheid blijven dragen voor een werkbare oplossing.
Naar de rechter gaan kan een lang en soms kostbaar traject zijn en biedt een ‘oplossing’ die slechts voor de in het gelijkgestelde partij een uitweg kan zijn. De ‘verliezer’ verliest en krijgt een beslissing opgelegd. Ook de ‘winnaar’ is niet altijd blij. De kwestie is daardoor over het algemeen niet duurzaam opgelost en zakelijke relaties zijn kapotgemaakt of de sfeer op de werkvloer volledig verziekt met alle kostbare gevolgen van dien.
Een hiervoor opgeleide mediator zoals die van de Mediation groep Suriname (MGS) kunnen als onafhankelijke en neutrale procesbeleider een rol spelen bij het werken aan een voor beide partijen werkbare oplossing.
Voorwaarde is wel dat beide partijen bereid zijn om eruit te willen komen en te werken aan een win-win oplossing: d.w.z. voor beiden acceptabel, werkbaar en uitvoerbaar.

Meer informatie? Klik op de link http://mediationsuriname.org/mediation/wat-is-mediation of stuur een email naar info@professionalsupportnv.com voor een kosteloze en vrijblijvende bedrijfspresentatie over de mogelijkheden van mediation voor uw organisatie.

(Dreigend) Conflict op de werkvloer of tussen zakenpartners?

USD 100,- korting voor VSB leden op een vertrouwelijk abeidsmediation- of business mediationtraject.

Stuur een mail naar: gugten@professionalsupportnv.com

of bel of app naar: 8587258

Korting geldig t/m 31 juli 2022

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

EOSH TRAINING

SDG TRAINING

UPDATE VOLGT

Suriname Energy Oil & Gas Summit

No alternative text description for this image

SDG TERUGKOMDAG

UPDATE VOLGT