Alembo heeft een mooie toekomst voor zich. Om deze toekomst daadwerkelijk te realiseren hebben wij aansluiting gezocht en zijn wij als Alembo overgenomen door Majorel per 1 juni 2022. Door onderdeel te worden van Majorel krijgt Alembo toegang tot de kennis, expertise en klanten van Majorel en zal hiermee ook in de toekomst kunnen blijven groeien. Deze overname zal een positieve invloed hebben op de werkgelegenheid in Suriname. Met de voorgenomen groei van Alembo zal een grotere bijdrage geleverd worden aan de Surinaamse economie.

Majorel is een wereldwijde BPO organisatie en een grote speler op het gebied van BPO, klantenservice en technologie. Ze hebben meer dan 73.000 medewerkers werkzaam.

Frank Veldhuizen, Surinamer van origine, is de oprichter en CEO van Alembo. Hij zal zal Majorel blijven ondersteunen bij de groei van het bedrijf. Frank Veldhuizen over de overname: “De toetreding tot Majorel, één van de toonaangevende wereldwijde Customer Experience spelers, is geweldig nieuws voor iedereen bij Alembo en voor onze klanten. Ik ben enorm trots op wat we bij Alembo hebben bereikt. Majorel deelt dezelfde culturele waarden als Alembo en we zien uit naar een mooie toekomst voor ons beiden”.

Niels Tetteroo, directeur bij Majorel zegt het volgende: “Alembo versterkt Majorel in het bieden van een kwalitatief hoogwaardige offshore oplossing voor de Nederlandse markt. De focus van Alembo op het leveren van excellente service, waarbij de ontwikkeling van haar medewerkers centraal staan, is de perfecte culturele match tussen Alembo en Majorel.  We kijken er erg naar uit om samen te werken en om samen verder te groeien”.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

EOSH TRAINING

SDG TRAINING

UPDATE VOLGT

Suriname Energy Oil & Gas Summit

No alternative text description for this image

SDG TERUGKOMDAG

UPDATE VOLGT