Arthem Consultancy is wederom door COESL en Global Entrepreneurship Network Caribbean geselecteerd als nationale gastheer van de Entrepreneurship World Cup pitch wedstrijd voor Suriname. Dit is de derde keer dat Suriname aan deze wereldwijde wedstrijd, die ons een unieke kans biedt om de beste innovatieve ondernemers van het land te laten zien. De lokale EWC in Suriname wordt gehouden op Zaterdag 13 Augustus 2022.

De Entrepreneurship World Cup begon als een idee en ondersteunt nu 175.000 ondernemers in 200 landen. Dit wordt mogelijk gemaakt door drie co-host-organisaties – Misk Global Forum, Global Entrepreneurship Network en tGELF: The Global Education & Leadership Foundation.

De wedstrijd staat open voor ondernemers uit alle stadia: idee, begin, groei of verder.

Kandidaten hebben toegang tot meer dan $ 25.000 aan voordelen van partners zoals Google Cloud, Hubspot en meer.

Na een succesvolle competitie in juli 2021 kijkt Arthem Consultancy ernaar uit dit weer te bewerkstelligen in Augustus 2022.

Als nationale gastheer heeft Arthem Consultancy samen met de partners VSB Young Management en ActNow foundation nu de taak om financiële middelen en prijzen voor de nationale winnaar(s) veilig te stellen. Hierom wordt uw medewerking gevraagd met te willen partneren en dit project mogelijk te maken door te financieren.

Als partner stelt u de organisatie niet alleen in staat om dit evenement uit te voeren, maar u brengt uw bedrijf ook actief op één lijn als ondersteuner van ondernemerschap ontwikkeling in Suriname.

Behalve dat het wordt opgenomen in de marketingcommunicatie is dit een unieke kans voor Suriname om wereldwijd gepositioneerd te worden als een voorkeurspartner met een gelijkaardige visie om ons land te zien bloeien door middel van innovatie en ondernemerschap, waarvan uw bedrijfsdiensten een integraal onderdeel zijn.

Contactpersoon:
Mw. Shelby Moekiran
MD  Arthem Consultancy
shelby.moekiran@ arthemconsultancy. com

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

EOSH TRAINING