Wij leven in het digitale tijdperk en in Suriname en de rest van de wereld zijn automatisering en digitale transformatie in volle gang. Typen is in dit kader “het nieuwe schrijven” en daarom een belangrijke vaardigheid om over te beschikken. Dat is de reden waarom Alembo een landelijke typewedstrijd heeft georganiseerd.

Als (financieel) gezond, modern functionerende organisatie met vele diverse talenten wil Alembo op een duurzame, vernieuwende en ondernemende wijze bijdragen aan de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) van de Verenigde Naties (VN). Dat doet Alembo intern, voor de Alembo medewerkers, en extern in samenwerking met andere organisaties. Alembo is graag participatief betrokken en de visie en passie van de samenwerking is in lijn met de Alembo cultuur.

De Landelijke typewedstrijd is in lijn met SDG 4 Kwaliteitsonderwijs, welke een van de focus SDG’s van Alembo is.

De voorronde is gestart op donderdag 21 juli 2022 en duurt tot en met woensdag 3 augustus. De top 5 zal het dan op zaterdag 6 augustus 2022 opnemen tegen de top 5 van Alembo. Voor de winnaar is er EUR 250 beschikbaar, maar ook voor de nummers 100, 200, 300, 400 en 500 is er een prijs. Dus ook voor de minder snelle typers zijn er prijzen beschikbaar.

Via http://digismart.sr kan worden meegedaan aan de typewedstrijd.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

EOSH TRAINING