UPDATE SURINAME BUSINESS DAY

De voorbereidingen voor de Suriname Business Day, welke de VSB in samenwerking met partners uit Frans Guyana zal houden op donderdag 13 december 2018 in Cayenne in het hotel Mercure Royal Amazonia, zijn in volle gang. Zoals eerder aangegeven is de Frans Guyanese markt een zeer interessante markt voor producenten van goederen en diensten uit Suriname, vanwege het feit, dat het een buurland is, welke relatief makkelijk is te bereiken. Maar ook, omdat Frans Guyana tot de Europese Unie behoort, hetgeen de nodige voordelen kan opleveren. De VSB beoogt met de Suriname Business Day dan ook om interesse voor Surinaamse goederen en diensten op te wekken in ons buurland en wel middels een Product en Diensten Beurs en Business to Business meetings.

De VSB zal haar partners in Frans Guyana dan ook informeren over de sectoren en bedrijven, die op de Suriname Business Day aanwezig zullen zijn, voor de mobilisatie aan de Franse kant. De VSB zal ook uitnodigen de vertegenwoordiger van La Collectivite Territorial de Guyane (le CTG), de President van het Committee de Tourisme de Guyane (le CTG), de Ambassadeur van Frankrijk en medewerkers van de Franse Ambassade.

Voor nadere informatie over de Suriname Business Day, verwijzen wij naar brief 193, welke woensdag naar de leden is verstuurd, maar u kunt ook contact opnemen met de Secretaris van de VSB, mevrouw Cheryl Vroom en wel telefonisch op 475286 of 475287 of via de volgende emails vsbstia@sr.net of cheryl.vroom@vsbstia.org.

VSB TRAVEL CLUB 

De VSB is een samenwerking aangegaan met uw mede-lid, reisorganisatie Does Travel & Cadushi Tours, welke heeft geresulteerd in de oprichting van de VSB Travel Club. Als lid van de VSB bent u direct ook lid van de VSB Travel Club en maakt u aanspraak op kortingen op onder andere vliegtickets, hotels, cruises, autohuur, groeps-en incentive reizen en binnenlandse tours bij Does Travel & Cadushi Tours. U hoeft alleen te bellen met de call center van Does Travel & Cadushi Tours voor het maken van een boekingen, aangeven dat u lid bent van de VSB Travel Club en u krijgt vervolgens een op maat samengestelde offerte met de laagste prijsgarantie. Het telefoonnummer van de call center is +597 475007.

De VSB Travel Club biedt leden direct:

– 2% korting krijgen op het netto bedrag van vliegtickets;

– 3% korting op het netto bedrag van hotels en cruises.

U wint en de VSB wint ook, want van DOES Travel & Cadushi Tours krijgt de VSB maandelijks een sponsorbedrag, waarmee activiteiten voor u ontplooid kunnen worden. Hoe meer u boekt, hoe beter dus voor u en de VSB.

NIEUW SECRETARIS-GENERAAL IOE 

De heer Roberto Suárez Santos is aangewezen als de nieuwe Secretary-General van de International Organization of Employers (IOE) en wel op basis van een unanieme aanbeveling van de selectie commissie. De heer Suárez Santos was sinds december 2012 al de Deputy Secretary-General van de IOE.

ONDERSTEUN A.U.B. DE PTC KLEURKAARTENACTIE 

Ondersteun a.u.b. de kleurkaartenactie van PTC, welke bedoeld is om de nodige middelen te genereren om een aanvang te maken met het opzetten van de eerste fase van haar campus. PTC heeft uw steun nodig.