De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven, in samenwerking met de United Nations Suriname, organiseerde op maandag 1 augustus de eerste SDG Terugkomdag. Bij de trainingen die zijn gehouden van februari tot april 2022 zijn er ruim 180 SDG ambassadeurs getraind in de “ins en outs” van de Sustainable Development Goals of SDGs en hoe die uiteindelijk deel te maken van de interne bedrijfsprocessen. Deze SDG terugkomdag was bestemd voor de participanten van de voornoemde SDG trainingen. 6 bedrijven waren in de gelegenheid om het beste van hun SDG kant te laten zien. 
Als uitgangspunt voor economische groei heeft de VSB in haar manifest reeds in 2010 opgenomen dat het bedrijfsleven de motor is van de economie. In het VSB manifest van 2015 werd er al aandacht geschonken aan het het belang van duurzaam ondernemen en good corporate citizenship. De VSB zal haar leden blijven ondersteunen, blijven vertegenwoordigen middels sociale dialoog en blijven oproepen om zoveel als mogelijk in staat te zijn zelf bij te dragen aan duurzaamheid. De SDG terugkomdag werd mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van de Baitali Group en de Torarica Group.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required

Ontvang Onze Nieuwslijn

* indicates required