De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) organiseert in samenwerking met de Progressieve Vakcentrale 47 (C-47) een workshop over de concept wet Belasting Toegevoegde Waarde (BTW). De Keynote speaker is dhr. Stanley Esajas LL.M. De heer Esajas is een Fiscalist met een doctoraal Fiscaal Recht van de Universiteit van Amsterdam en een Postgraduate Diploma English Law van de College of Law in London
Het beoogd resultaat van deze workshop is dat op basis van input van diverse deskundigen een adviesdocument wordt geproduceerd. Dit document moet dienen als basis om verdere inhoud te geven aan de discussie tussen de sociale partners en andere relevante actoren over dit vraagstuk invoering BTW. Deze actie moet derhalve gezien worden als een bijdrage voor een effectieve uitvoering van de BTW, waarbij een ieders rol meegenomen wordt.
De genodigden waren vertegenwoordigers van diverse belangenorganisaties van de vakbeweging en de private sector, het ministerie van Financiën, de vaste Commissie BTW en diverse ter zake deskundigen.

Lees door: Verslag BTW Workshop VSB C47

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required
Over financieringsopties voor bedrijven

Ontvang Onze Nieuwslijn

* indicates required