De Groep Industrie heeft op 7 oktober 2022 op een speciale groepsvergadering een nieuwe vertegenwoordiger aangewezen. Gerard den Dekker, vertegenwoordiger Baitali Group, is aangewezen als Groepsvertegenwoordiger. Roger Hogenboom, vertegenwoordiger INGAS, is door de groep aangewezen als Plaatsvervanger. 

Dhr. Den Dekker is 20 jaar werkzaam bij UCC (sinds 2019 onderdeel van de Baitali Group of Companies). Hij is in het vorig bestuurstermijn actief geweest binnen de ICT-Associatie en vertegenwoordigt de VSB in het SDG Platform.

Dhr. Hogenboom is vanaf 2002 betrokken bij INGAS en vanaf 2007 betrokken bij Elgawa in diverse posities. Momenteel is hij verantwoordelijk voor dagelijkse operatie bij INGAS en voorzitter van de rvc van ELGAWA.

Deze heren vertegenwoordigen per heden de sector binnen het Bestuur van de VSB voor de zittingsperiode 7 oktober 2022-7 oktober 2024.

De vorige groepsvertegenwoordiger was Marlon Telting, namens de VSH group. De VSB is de heer Telting enorm dankbaar voor de waardevolle bijdrage die hij in de afgelopen jaren heeft geleverd binnen de VSB.

Tell us: Which SDGs most appeal to your organization?

View Results

Loading ... Loading ...

WHEN IS IT THE RIGHT TIME FOR MY BUSINESS TO CONTRIBUTE TO THE SDGS?

View Results

Loading ... Loading ...

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required