De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven heeft op 27 oktober 2022 de Honorary Consul van Suriname, Antoine Kareh in Libanon ontvangen voor een kennismakingsonderhoud. De vergadering werd geleid door de vertegenwoordigers Conrad Issa (Groep Handel) en Timothy Mendonca (Groep Transport). De HC was vooral geïnteresseerd in direct communiceren over mogelijkheden voor zaken doen. De sectoren die besproken werden waren vooral in agro en mijnbouw en handel. Er zijn afspraken gemaakt voor bekijken van specifieke agrarische producten, waarvan gisteren enkele samples zijn meegenomen naar Libanon. Leden die specifieke vragen hebben over zaken doen in en met Libanon, kunnen het Bureau benaderen voor het nodige aan informatie.

Gratis Archief Publicaties 

Wist je dat de VSB een rijke geschiedenis heeft vastgelegd in verschillende publicaties. We koesteren deze waardevolle stukjes geschiedenis en willen graag onze passie delen met gelijkgestemden. In ons archief hebben we enkele prachtige oude edities van onze publicaties bewaard. Deze bevatten inzichten, verhalen en ervaringen die de evolutie van werkgeverschap weerspiegelen. Als jij geïnteresseerd bent in het verkennen van deze historische stukken en een dieper begrip wilt krijgen van de ontwikkelingen in de arbeidswereld, nodigen we je uit om je belangstelling te tonen! Stuur ons een bericht op info@vsbstia.org als je graag enkele exemplaren zou willen bemachtigen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required