De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven heeft op 27 oktober 2022 de Honorary Consul van Suriname, Antoine Kareh in Libanon ontvangen voor een kennismakingsonderhoud. De vergadering werd geleid door de vertegenwoordigers Conrad Issa (Groep Handel) en Timothy Mendonca (Groep Transport). De HC was vooral geïnteresseerd in direct communiceren over mogelijkheden voor zaken doen. De sectoren die besproken werden waren vooral in agro en mijnbouw en handel. Er zijn afspraken gemaakt voor bekijken van specifieke agrarische producten, waarvan gisteren enkele samples zijn meegenomen naar Libanon. Leden die specifieke vragen hebben over zaken doen in en met Libanon, kunnen het Bureau benaderen voor het nodige aan informatie.

Tell us: Which SDGs most appeal to your organization?

View Results

Loading ... Loading ...

WHEN IS IT THE RIGHT TIME FOR MY BUSINESS TO CONTRIBUTE TO THE SDGS?

View Results

Loading ... Loading ...

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required