Het software-ontwikkelingsbedrijf Apptastic is het eerste Surinaamse bedrijf dat de ISO 9001:2015 kwaliteits keuringsmerk heeft behaald in het ontwikkelen van op maat gemaakte software applicaties en het (her) inrichten van bedrijfsprocessen. In de afgelopen 10 maanden is het bedrijf druk bezig geweest met het certificeringsproces waarbij het hele team actief betrokken is geweest in de verschillende facetten van de ISO standaard. Vanuit de kernwaarde van Apptastic “Be Innovative: stepping up our game!”, die de drang naar professionalisering ondersteunt, is de stap gemaakt richting certificering. Hierbij zijn de bedrijfsprocessen gecontroleerd door een onafhankelijk internationaal orgaan. ‘Wij werden gedwongen om onze bedrijfsprocessen bij te stellen’, zegt Rajiv Hieralal, directeur van Apptastic. Hij weet dat zijn team nu op een nog hoger niveau functioneert en dit pas het begin is van het certificeringstraject.

De ISO 9001 standaard heeft aangetoond dat het Surinaamse software-ontwikkelingsbedrijf in staat is om consistent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de regelgeving. ‘Als men praat over op maat gemaakte software bouwen van goede kwaliteit, dan denkt men al gauw aan een buitenlands bedrijf. Wij hebben hiermee aangetoond dat Surinaamse bedrijven absoluut niet onder doen’, aldus Hieralal. ‘Het is een must dat elk goed draaiend bedrijf steeds werkt aan haar kwaliteit en voor continuïteit zorgt.

Wij kunnen nu ook exporteren naar het internationale en regionale publiek.’ Apptastic is met meer dan 11 jaar ervaring, het software ontwikkelingsbedrijf dat u ondersteunt met de digitale transformatie van uw organisatie. You can relax, as we take care
of your APPS!

Gratis Archief Publicaties 

Wist je dat de VSB een rijke geschiedenis heeft vastgelegd in verschillende publicaties. We koesteren deze waardevolle stukjes geschiedenis en willen graag onze passie delen met gelijkgestemden. In ons archief hebben we enkele prachtige oude edities van onze publicaties bewaard. Deze bevatten inzichten, verhalen en ervaringen die de evolutie van werkgeverschap weerspiegelen. Als jij geïnteresseerd bent in het verkennen van deze historische stukken en een dieper begrip wilt krijgen van de ontwikkelingen in de arbeidswereld, nodigen we je uit om je belangstelling te tonen! Stuur ons een bericht op info@vsbstia.org als je graag enkele exemplaren zou willen bemachtigen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required