Het software-ontwikkelingsbedrijf Apptastic is het eerste Surinaamse bedrijf dat de ISO 9001:2015 kwaliteits keuringsmerk heeft behaald in het ontwikkelen van op maat gemaakte software applicaties en het (her) inrichten van bedrijfsprocessen. In de afgelopen 10 maanden is het bedrijf druk bezig geweest met het certificeringsproces waarbij het hele team actief betrokken is geweest in de verschillende facetten van de ISO standaard. Vanuit de kernwaarde van Apptastic “Be Innovative: stepping up our game!”, die de drang naar professionalisering ondersteunt, is de stap gemaakt richting certificering. Hierbij zijn de bedrijfsprocessen gecontroleerd door een onafhankelijk internationaal orgaan. ‘Wij werden gedwongen om onze bedrijfsprocessen bij te stellen’, zegt Rajiv Hieralal, directeur van Apptastic. Hij weet dat zijn team nu op een nog hoger niveau functioneert en dit pas het begin is van het certificeringstraject.

De ISO 9001 standaard heeft aangetoond dat het Surinaamse software-ontwikkelingsbedrijf in staat is om consistent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de regelgeving. ‘Als men praat over op maat gemaakte software bouwen van goede kwaliteit, dan denkt men al gauw aan een buitenlands bedrijf. Wij hebben hiermee aangetoond dat Surinaamse bedrijven absoluut niet onder doen’, aldus Hieralal. ‘Het is een must dat elk goed draaiend bedrijf steeds werkt aan haar kwaliteit en voor continuïteit zorgt.

Wij kunnen nu ook exporteren naar het internationale en regionale publiek.’ Apptastic is met meer dan 11 jaar ervaring, het software ontwikkelingsbedrijf dat u ondersteunt met de digitale transformatie van uw organisatie. You can relax, as we take care
of your APPS!

Tell us: Which SDGs most appeal to your organization?

View Results

Loading ... Loading ...

WHEN IS IT THE RIGHT TIME FOR MY BUSINESS TO CONTRIBUTE TO THE SDGS?

View Results

Loading ... Loading ...

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required