Een Curaçaose groep van financiële experts onder leiding van het Curaçaose MIND Strategy Consultants en gesteund door het Ministerie van Economische Ontwikkeling van Curaçao, organiseerde van 1 tot 5 november 2022 in samenwerking met de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) een handelsmissie in Suriname getiteld: Suriname Insight 2022. Er er is voor deze handelsmissie een delegatie bestaande uit 25 leden vanuit Curaçao naar Suriname gekomen. Er is op Curaçao veel belangstelling voor de ontwikkelingen in Suriname aangezien de verwachting is dat ons land flinke economische ontwikkelingen zal gaan doormaken. Het Curaçaose bedrijfsleven onderzoekt nu de mogelijkheden hoe het kan bijdragen aan die verwachte groei, vooral op het gebied van investering, financiering, het opzetten van joint-ventures en het leveren van allerlei diensten voor alle sectoren van de Surinaamse economie. In het kader hiervan zijn er presentaties verzorgd door vertegenwoordigers van de Surinaamse Transport Sector, Toerisme Sector, Mining Sector en de Financiële Sector, waarbij de Curaçaose Delegatie omstandig is  ingelicht over de stand van zaken in de sector en de mogelijkheden. 

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required