De groep Zakelijke Dienstverlening heeft op 2 maart 2023 een speciale Groepsvergadering belegd, conform artikel 12 van de Statuten van de VSB. De vergadering was bedoeld om een nieuwe Plaatsvervanger aan te wijzen voor de Groepsvertegenwoordiger. 

Er hebben zich, vóór deze vergadering, 2 kandidaten aangemeld voor deze statutaire rol.

De Vergadering heeft conform artikel 12 lid 3 met meerderheid van stemmen van de ter vergadering aanwezige leden Dhr. Achmed Neijhorst aangewezen als Plaatsvervanger van de Groepsvertegenwoordiger. 

De scheidende plaatsvervanger, Rolf Verwey heeft de groep eerder als Groepsvertegenwoordiger gediend. Hij is bij de VSB in het Bestuur al sinds 2016 actief geweest. Zijn bijdrage werd erkend door de huidige Groepsvertegenwoordiger Anuskha Sonai.

Gratis Archief Publicaties 

Wist je dat de VSB een rijke geschiedenis heeft vastgelegd in verschillende publicaties. We koesteren deze waardevolle stukjes geschiedenis en willen graag onze passie delen met gelijkgestemden. In ons archief hebben we enkele prachtige oude edities van onze publicaties bewaard. Deze bevatten inzichten, verhalen en ervaringen die de evolutie van werkgeverschap weerspiegelen. Als jij geïnteresseerd bent in het verkennen van deze historische stukken en een dieper begrip wilt krijgen van de ontwikkelingen in de arbeidswereld, nodigen we je uit om je belangstelling te tonen! Stuur ons een bericht op info@vsbstia.org als je graag enkele exemplaren zou willen bemachtigen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required