De VSB heeft in navolging van de rellen van 17 februari 2023 een inventarisatie gehouden onder leden om een beeld te krijgen van de schade die is opgelopen door bedrijven. Er zijn enkele niet-leden die zich ook hebben aangemeld als gevolg van opgelopen schade. Behalve de direct door de plunderingen getroffen ondernemingen zijn er ook bedrijven die zware verliezen  hebben geleden vanwege het onverwachts moeten moeten staken van de bedrijfsactiviteiten. De VSB zal de resultaten van deze inventarisatie delen met het ministerie van Economische Zaken ter verdere bespreking. 

Tell us: Which SDGs most appeal to your organization?

View Results

Loading ... Loading ...

WHEN IS IT THE RIGHT TIME FOR MY BUSINESS TO CONTRIBUTE TO THE SDGS?

View Results

Loading ... Loading ...

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required