Het Polytechnic College Suriname (PTC), University of Applied Sciences, mag voor de komende drie jaren zich weer ISO 9001:2015 gecertificeerd noemen. Dit is een bijzondere mijlpaal voor het PTC om in haar 26-jarig bestaan het vierde ISO certificeringstraject behaald te hebben. Op 1, 2 en 3 februari 2023 vond de jaarlijkse externe ISO audit plaats.

Het kwaliteitsmanagementsysteem van het PTC werd in 2013 opgezet en gecertificeerd volgens de ISO 9001:2008 norm. In 2016 werd het traject van her certificering ingezet, en werd het managementsysteem naar de ISO 9001:2015 norm omgezet. Deze ontwikkeling weerspiegelt dat het PTC een procesmatige manier van werken waarborgt, die ertoe leidt dat producten en diensten op kwalitatieve wijze worden geleverd, waar de klanten tevreden over zijn. Het proces van certificering identificeert alle processen binnen de organisatie en laat zien waar verbetering mogelijk is. Ook worden de risico’s (fouten, vertragingen en onnodige kosten) in kaart gebracht.

Het instituut zal continu blijven werken aan verbetering van de kwaliteit van haar dienstverlening. Zoals haar slogan luidt: We Learn, We Do, We Lead!

Het PTC biedt 12 bachelorprogramma’s (nieuwe bachelor studie Hospitality Management) en 2 masterprogramma’s (nieuwe masterstudie Data Science) aan. Vanuit de afdeling Community Based Research, Education & Training (CBRET) worden de onderstaande diensten aangeboden:

  • Trainingen
  • Consultancy
  • Contractonderwijs
  • Lab diensten

Gratis Archief Publicaties 

Wist je dat de VSB een rijke geschiedenis heeft vastgelegd in verschillende publicaties. We koesteren deze waardevolle stukjes geschiedenis en willen graag onze passie delen met gelijkgestemden. In ons archief hebben we enkele prachtige oude edities van onze publicaties bewaard. Deze bevatten inzichten, verhalen en ervaringen die de evolutie van werkgeverschap weerspiegelen. Als jij geïnteresseerd bent in het verkennen van deze historische stukken en een dieper begrip wilt krijgen van de ontwikkelingen in de arbeidswereld, nodigen we je uit om je belangstelling te tonen! Stuur ons een bericht op info@vsbstia.org als je graag enkele exemplaren zou willen bemachtigen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required