Alembo part of Majorel kondigt met trots aan het keurmerk ‘Great Place To Work Certified’ ontvangen te hebben van de internationaal erkende organisatie Great Place To Work. Het bedrijf dat klantenservice en e-administratieve diensten levert, scoort erg hoog op diversiteit (score 95%). Ook wordt door de medewerkers hoog gewaardeerd dat je je welkom voelt vanaf het eerste moment dat je in het kantoor komt (score 97%).

Het certificeringsproces omvatte een uitgebreide en anonieme enquête naar de bedrijfscultuur onder de ruim 300 Alembo-medewerkers, waarbij de mening is gevraagd over de vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. De medewerkers waarderen alle 5 de waarden vrijwel gelijk, waar kameraadschap het hoogst wordt gewaardeerd.

Een van de focus SDG’s (Sustainable Development Goals) van Alembo is SDG 8: Eerlijk werk en economische groei. Alembo zet zich in voor een kwalitatief goede werkomgeving, zij levert een impactvolle bijdrage aan de duurzame arbeidsmarktontwikkeling en biedt goede perspectieven binnen een veilige en creatieve werkomgeving gebaseerd op het gedachtegoed Werkgeluk.

Als onderdeel van Majorel geldt het motto “Think Global, Act Local”. In een multinationale omgeving met wereldwijd 82.000+ collega’s in meer dan 44 landen is er voldoende ruimte voor lokale bedrijfscultuurontwikkeling. 

Over Great Place To Work
Great Place To Work helpt organisaties bij het creëren van een organisatiecultuur waarin vertrouwen centraal staat. Dit doen zij met de Trust Index, het medewerkersonderzoek waarmee vertrouwen, trots en plezier wordt gemeten. Great Place To Work gelooft dat vertrouwen de basis is voor betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten. Groei en innovatie volgen dan vanzelf. Deze filosofie is gebaseerd op meer dan 35 jaar ervaring in 60 verschillende landen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required