Bent u klaar om de Suriname Energy, Oil and Gas Summit (SEOGS) van 19 tot 22 juni 2023 bij te wonen? Dit jaar staat de VSB er dichterbij, en u kunt hiervan profiteren. SEOGS is het toonaangevende evenement voor de opkomende energie-industrie in Suriname en biedt een uitgebreid strategisch topprogramma, technische en commerciële conferentie tracks, rondetafelgesprekken en workshops, een empowerment-programma voor jongeren en co-locatie H-Series Suriname, onderdeel van een wereldwijde reeks waterstof evenementen.

Als VSB-lid krijgt u 10% korting op de standaardtarieven tot en met 26 mei 2023. Toekomstige leden ontvangen 5% korting. U kunt uw deelname bevestigen door via de VSB één of meer delegate passes aan te schaffen. Kies uit de strategic, technical of H-series pass, of ga voor alle drie!

Bezoek de SEOGS-website via de link https://suriname-energy.com/welcome voor een overzicht van het programma, exposanten en sprekers die aanwezig zullen zijn.

Vul de SEOGS 2023 Delegate Booking form volledig in en stuur het terug naar seran.naarden@vsbstia.org. U ontvangt dan een factuur voor de betaling en bevestiging van uw deelname.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan het meest opwindende evenement van het jaar! De summit vindt plaats van 19 tot 22 juni 2023 op de locaties Royal Torarica en Torarica Resort.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required