De VSB wil graag haar oprechte felicitaties overbrengen aan mevrouw Mervel Kotzebue-Fleur, die is geselecteerd als de winnaar van de Maritime Award 2023 van de Americas in de categorie ‘Outstanding Woman in the Port & Maritime Industry’. Deze prestigieuze prijs wordt georganiseerd door de Inter-American Committee on Port (CIP) van de Organisatie van Amerikaanse Staten (OAS).

We zijn trots om te vermelden dat de nominatie van Mervel Kotzebue-Fleur is voorgedragen en ondersteund door WIMAC (Woman In Maritime Association Caribbean) in Suriname. Uit 37 nominaties die zijn ingediend door dertien (13) landen in Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Caribisch gebied, is Mervel Kotzebue-Fleur, die tevens ondervoorzitters is van de VSB,  gekozen als de beste kandidaat die aantoonbare excellentie, leiderschap en innovatie heeft laten zien voor de ontwikkeling van een concurrerende, duurzame en maatschappelijk verantwoorde haven-maritieme sector in de Amerikaanse regio.

Wij zijn verheugd om te zien dat Mervel Kotzebue-Fleur wordt erkend voor haar prestaties en toewijding aan de sector. Haar winst is niet alleen een mijlpaal voor haar persoonlijke carrière, maar ook een erkenning voor de hele Surinaamse maritieme gemeenschap. Nogmaals, onze felicitaties aan Mervel Kotzebue-Fleur voor deze prachtige prestatie.

Lees meer

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required