In de derde week van juni reist Dylan Verschaeren, de COO van Phronesys, samen met een collega af naar Suriname om demonstraties te geven van het Phronesys-systeem en het VCA-Online platform.

U wordt van harte uitgenodigd om gratis deel te nemen aan een demonstratie van de Phronesys-software en/of VCA Online. Daarnaast zal er ook een interactieve workshop worden georganiseerd over directiebeoordeling. De demonstraties en workshop vinden plaats in Torarica. De demonstraties zijn gratis toegankelijk, maar voor de workshop directiebeoordeling wordt een bijdrage gevraagd.

Phronesys is een innovatieve organisatie die voorop loopt in de digitalisering van managementsystemen. VCA-Online is het platform dat u kunt gebruiken om uw VCA-systeem op te zetten, te onderhouden en te verbeteren.

Op de speciale website voor de Dutch Caribbean en Suriname meer informatie.

Waarom Phronesys en/of VCA-Online?
Waarom zou u kiezen voor Phronesys software en/of VCA-Online? Excel-bestanden updaten, ingevulde formulieren verzamelen of rapporten aanmaken kan tijdrovend zijn. Met Phronesys stroomlijnt u de ISO-processen, automatiseert u workflows en krijgt u inzicht met ingebouwde analyses. U volgt alles op in één geïntegreerd systeem, van kwaliteit, veiligheid, milieu, voedselveiligheid tot informatiebeveiliging.

Het behalen of behouden van het ISO-certificaat wordt eenvoudiger, u heeft minder werk, boekt betere resultaten en voorkomt afwijkingen. Uw documenten zijn eindelijk op orde en de traceability verbetert. Zowel interne als externe auditors zullen blij zijn met uw managementsysteem.

ClearIT hoopt u te mogen begroeten op onze demo’s en training in Torarica.

Planning (wijzigingen voorbehouden)

Dinsdag 13 juni (ochtend) – Demo Phronesys – Gratis
Dinsdag 13 juni (middag) – Demo VCA-Online – Gratis
Woensdag 14 juni (gehele dag) – Workshop directiebeoordeling

Investering € 95,- p/p excl. BTW (inclusief lunch en certificaat) 

Inschrijven gratis demo’s

Meer info en inschrijven workshop directiebeoordeling

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required