Op 16 oktober 2023 lanceert het Surinaams Standaarden Bureau in samenwerking met SLIM Quality Consulting GROUP de langverwachte opleiding “Kwaliteitsmanager in de Praktijk” voor zowel de voedingsmiddelen- als non-foodsector.

Deze uitgebreide opleidingen zijn speciaal ontworpen om de kennis en vaardigheden van de deelnemers op het gebied van kwaliteitsmanagement naar nieuwe hoogten te tillen. Het programma omvat twee essentiële modules:

  • Uitblinken in Totaal Kwaliteitsmanagement in de Voedingsmiddelenindustrie
  • Uitblinken in Totaal Kwaliteitsmanagement in de Non-Foodsector

De opleidingen zullen plaatsvinden van 16 oktober 2023 tot 7 februari 2024, en bieden uitgebreide training en praktische toepassingen om deelnemers voor te bereiden op succesvolle carrières in kwaliteitsmanagement.

Belangstellenden kunnen zich nu inschrijven voor een van deze opleidingen door het online inschrijfformulier in te vullen via de volgende link: Inschrijfformulier

Het is belangrijk op te merken dat de registratie voor de online training mogelijk is tot uiterlijk 3 oktober 2023. Dit biedt professionals een uitgelezen kans om hun kwalificaties te verbeteren en hun carrièrepad te versterken.

Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kunnen geïnteresseerden altijd contact opnemen via info@ssb.sr of telefonisch op 597-8837509.

Tell us: Which SDGs most appeal to your organization?

View Results

Loading ... Loading ...

WHEN IS IT THE RIGHT TIME FOR MY BUSINESS TO CONTRIBUTE TO THE SDGS?

View Results

Loading ... Loading ...

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required