Suriname is de afgelopen jaren getuige geweest van opwindende ontwikkelingen op het gebied van offshore-olie en -gas. Staatsolie Maatschappij NV nodigt u van harte uit om deel te nemen aan een informatieve presentatie waarin we u op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen en u de kans geven om al uw brandende vragen te stellen.

  • Datum: Woensdag 1 november 2023
  • Tijd: 19.00 – 21.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
  • Locatie: Assuria Event Center, Recolaan 17

Om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte en voorzieningen geregeld kunnen worden, verzoeken wij u vriendelijk om uw aanwezigheid uiterlijk 30 oktober 2023 te bevestigen via oemar@staatsolie.com

Dit is uw kans om de toekomst van offshore-ontwikkelingen in Suriname te verkennen en te begrijpen. Staatsolie hoopt u op 1 november te verwelkomen bij het Assuria Event Center voor een avond vol inzicht en inspiratie.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required