Op maandag 13 november 2023 wordt een boeiend evenement gehouden in het PTC Hoofdkantoor: een paneldiscussie met experts van het NASA Jet Propulsion Laboratory (JPL) op het gebied van Robotica, Kunstmatige Intelligentie (AI) en Data Science. Het belooft een diepgaande duik te worden in de wereld van baanbrekende ruimtetechnologie, geïnspireerd door de grensverleggende missies en exploraties van NASA-JPL.

De sprekers van de avond zijn niemand minder dan Dr. Vandi Verma, Aaron Yaazie en Dr. Ryan McGranaghan, stuk voor stuk toonaangevende experts op hun respectievelijke gebieden. De discussie zal worden gemodereerd door Rishi Verma, die het gesprek zal leiden over wat er nodig is om een succesvolle carrière te smeden in deze snel evoluerende vakgebieden.

Het evenement begint om 18:00 uur en duurt tot 19:30 uur, en vindt plaats in zaal ARK van het PTC Hoofdkantoor, gelegen aan Slangenhoutstraat 99a. Het is een unieke kans om dieper in te gaan op de wereld van robotica, kunstmatige intelligentie en datawetenschap, allemaal vanuit het perspectief van de vooraanstaande deskundigen van NASA-JPL.

De paneldiscussie belooft niet alleen inzichten te bieden in de ervaringen van de sprekers, maar ook om te bespreken wat de volgende generatie moet leren in deze boeiende vakgebieden. Of je nu een student bent die droomt van een carrière in de ruimtetechnologie of een faculteitslid dat op zoek is naar inspiratie, dit evenement mag je niet missen.

Mis deze unieke en opwindende kans niet om in gesprek te gaan met en te leren van enkele van de meest vooraanstaande geesten in de ruimtewetenschap en technologie. Zorg ervoor dat je erbij bent op maandag 13 november en laat je inspireren door de mogelijkheden die de toekomst in deze evoluerende velden te bieden heeft.

Voor meer informatie en registraties: info@pts.edu.sr I 402509

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required