Ter gelegenheid van de 48ste onafhankelijkheidsdag van Suriname, Srefidensi, feliciteert de VSB de Surinaamse gemeenschap van harte.

In deze 48 jaar onafhankelijkheid hebben wij als natie bewezen dat veerkracht, vastberadenheid en gezamenlijke verantwoordelijkheid cruciale pijlers zijn voor onze groei. Ons vertrouwen in eigen kunnen is de drijvende kracht achter onze onafhankelijkheid.

In het kader van deze viering willen we stilstaan bij de essentiële aspecten die ons helpen om de uitdagingen van onafhankelijkheid om te zetten in kansen voor verdere ontwikkeling.

Zelfbewustzijn is niet alleen een persoonlijke kwaliteit, maar ook een collectieve. Als natie is het begrijpen van onze geschiedenis, krachten en zwaktes van vitaal belang voor onze voortdurende groei.

Veerkracht, zowel op individueel als nationaal niveau, is de veer die ons recht houdt te midden van uitdagingen. Door veerkrachtig te zijn, blijven we bouwen aan een sterker, onafhankelijker Suriname.

Het vergroten van vaardigheden gaat hand in hand met het streven naar behoud van soevereiniteit. Als natie moeten we onszelf blijven uitrusten met de nodige kennis en expertise om onafhankelijk te opereren en te bloeien.

Mindfulness in onze besluitvorming als land brengt ons terug naar het heden. Het stelt ons in staat om de directe uitdagingen van vandaag aan te pakken en zo een solide basis te leggen voor de toekomst.

Een concreet plan voor verdere ontwikkeling en welvaart is een onmisbaar instrument in het kader van onafhankelijkheid. Het gezamenlijk opstellen en implementeren van strategieën versterkt onze positie als een autonome natie.

In het aangezicht van de uitdagingen van onafhankelijkheid blijven groei en samenwerking de sleutels tot een welvarender Suriname. Laten we samen streven naar een toekomst die gebouwd is op onze eigen kracht en vastberadenheid.

Gefeliciteerd met deze bijzondere dag!

Gratis Archief Publicaties 

Wist je dat de VSB een rijke geschiedenis heeft vastgelegd in verschillende publicaties. We koesteren deze waardevolle stukjes geschiedenis en willen graag onze passie delen met gelijkgestemden. In ons archief hebben we enkele prachtige oude edities van onze publicaties bewaard. Deze bevatten inzichten, verhalen en ervaringen die de evolutie van werkgeverschap weerspiegelen. Als jij geïnteresseerd bent in het verkennen van deze historische stukken en een dieper begrip wilt krijgen van de ontwikkelingen in de arbeidswereld, nodigen we je uit om je belangstelling te tonen! Stuur ons een bericht op info@vsbstia.org als je graag enkele exemplaren zou willen bemachtigen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required