In het kader van de voortdurende inspanningen van Compete Caribbean, een werkarm van de IDB, op het gebied van ICT in Suriname en de bredere Caribische regio, worden bedrijven uitgenodigd om deel te nemen aan de recent gelanceerde digitale vaardigheden enquête. Het doel van deze enquête is het vastleggen van de ervaringen en perspectieven van bedrijven om zo een dieper inzicht te krijgen in de uitdagingen en kansen bij het in dienst nemen van jonge werknemers.

De deelname aan deze enquête, te vinden via de link, is van onschatbare waarde. De verzamelde informatie zal dienen als basis voor de ontwikkeling van programma’s die gericht zijn op het bevorderen van digitale vaardigheden bij jongeren in het Caribisch gebied, waardoor ze worden voorbereid op succesvolle carrières.

Waarom deelnemen aan deze enquête?

  • Vorm de toekomst van bedrijven door interventies in ICT-gebruik en algemene productiviteit.
  • Mogelijkheid om beleid te creëren voor een ICT-gereed personeelsbestand.
  • Bijdragen aan strategieën die jonge professionals in staat stellen.

De oproep is om samen barrières te doorbreken en bruggen te bouwen naar de volgende generatie talent! De betrokkenheid kan een positieve impact hebben op de ontwikkeling van vaardigheden en het creëren van kansen voor jongeren in de regio.

Klik op de link om de enquête in te vullen. 

Deel deze oproep tot deelname met het netwerk, collega-ondernemers en besluitvormers. De stem en input van elke deelnemer zijn essentieel voor het succes van dit initiatief.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required