Als onderdeel van het ‘Investment Climate Reform (ICR) Facility Programme’ van de Organisation of African, Caribbean and Pacific States (OACPS), doet de organisatie een oproep aan zowel publieke als private sector organisaties die actief zijn in landen in Afrika, het Caribisch gebied of de Stille Oceaan (ACS). De uitnodiging betreft het indienen van projectvoorstellen met als doel technische assistentie te ontvangen gericht op het bevorderen van de economische empowerment van vrouwen (WEE).

Projectvoorstellen dienen elektronisch te worden ingediend via een specifiek aanvraagformulier, uiterlijk op 12 december 2023. Het formulier is beschikbaar op de officiële website van de OACPS onder de titel “Call for Proposals: Promoting Women’s Economic Empowerment in ACP Countries.”

Organisaties die hun voorstellen hebben ingediend, kunnen het Directoraat Internationale Samenwerking van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking op de hoogte stellen door een e-mail te sturen naar sec.dis@mota.gov.si.

Voor verdere informatie over deze oproep tot projectvoorstellen is er een bijlage beschikbaar in de vorm van een flyer, die gedownload kan worden vanaf de officiële website van de OACPS.

Het Ministerie roept op om de informatie over deze oproep te delen met de relevante instanties binnen uw organisatie. De OACPS hoopt hiermee een breed scala aan organisaties te betrekken en een positieve bijdrage te leveren aan de economische empowerment van vrouwen in de deelnemende landen.

Voor eventuele vragen of aanvullende informatie kunnen geïnteresseerde partijen contact opnemen met de OACPS via de contactgegevens vermeld in de bijgevoegde flyer.

Met deze oproep beoogt de OACPS niet alleen de economische positie van vrouwen te versterken, maar ook de samenwerking tussen verschillende sectoren te bevorderen voor een duurzame en inclusieve economische groei in de regio.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required