AGROFEST Barbados, een van de grootste evenementen op de Barbados-kalender, kondigt met trots zijn komende editie aan onder het thema “Securing Our Roots Through Agriculture.” Het evenement, dat jaarlijks gemiddeld 60.000 bezoekers trekt, staat gepland van 23 tot en met 25 februari 2024 in Queen’s Park, en wordt georganiseerd door de Barbados Agricultural Society.

Het doel van AGROFEST is om het publiek, van jong tot oud, kennis te laten maken met lokaal en regionaal geteelde en geproduceerde voedingsmiddelen, producten en diensten. Als spil in de inspanningen van de Barbados Agricultural Society om de bevolking aan te moedigen voedsel uit Barbados en het Caribisch gebied te consumeren, richt het evenement zich ook op het bewustmaken van bezoekers over voedselzekerheid en hun rol daarin.

Het driedaagse evenement biedt een scala aan activiteiten voor het hele gezin, variërend van educatieve tentoonstellingen tot entertainment. Enkele hoogtepunten zijn:

  • Veeteelt: Speciale shows met lokale Black Belly Sheep en ander vee.
  • Duurzame Energieproducten en Tentoonstellingen
  • Fruit en Groenten
  • Planten en Bloemen
  • Kunst en Ambacht
  • Hydroponics-demonstraties: Hoe te produceren in beperkte ruimtes.
  • Video-presentaties en educatieve media
  • Spellen en Entertainment: Muziek, drama en dans.
  • Gezondheid en Welzijn: Voorlichting over onderwerpen zoals AIDS, Family Planning, Middelenmisbruik, en meer, evenals gezondheidscontroles ter plaatse.

Meer over AGROFEST Barbados in dit document: AGROFEST PROSPECTUS 2024

Gratis Archief Publicaties 

Wist je dat de VSB een rijke geschiedenis heeft vastgelegd in verschillende publicaties. We koesteren deze waardevolle stukjes geschiedenis en willen graag onze passie delen met gelijkgestemden. In ons archief hebben we enkele prachtige oude edities van onze publicaties bewaard. Deze bevatten inzichten, verhalen en ervaringen die de evolutie van werkgeverschap weerspiegelen. Als jij geïnteresseerd bent in het verkennen van deze historische stukken en een dieper begrip wilt krijgen van de ontwikkelingen in de arbeidswereld, nodigen we je uit om je belangstelling te tonen! Stuur ons een bericht op info@vsbstia.org als je graag enkele exemplaren zou willen bemachtigen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required