Op 7 december 2023 organiseerde de VSB Oil&Gas-groep een Netwerkevent, met de ondersteuning van GOw2. Onder de vele hoogtepunten van de avond was de indrukwekkende presentatie van Gordon Voigt, Business Development Manager bij Kersten Group of Companies, die de aanwezigen meenam in de dynamische wereld van de olie- en gasindustrie.

Het evenement werd feestelijk ingeleid door Marc Refos, Marketing Asset Manager bij GOw2, die de leden van de VSB hartelijk welkom heette. Voor Refos staat het benutten van mogelijkheden en gezamenlijke groei centraal in de evolutie van de industrie. Hij benadrukte het belang van samenwerking en het delen van kennis om de sector naar nieuwe hoogten te tillen.

Daniela Herkul, de groepsvertegenwoordiger Oil&Gas-VSB, voegde een cruciaal element toe aan het gesprek door de nadruk te leggen op het belang van local content. In een tijd waarin lokale betrokkenheid steeds meer wordt gewaardeerd, benadrukte zij hoe het stimuleren van betrokkenheid op lokaal niveau de industrie kan versterken.

Het hoogtepunt van de avond was zonder twijfel de presentatie van Gordon Voigt, die diepgaand inging op de Kersten Strategie en bijbehorende initiatieven. Voigt benadrukte het cruciale belang van lokale betrokkenheid en het handhaven van hoge standaarden binnen de industrie. Zijn inzichten boden niet alleen een blik op de huidige stand van zaken, maar gaven ook richting aan de toekomst van de olie- en gassector.

De deelnemers werden aangemoedigd om actief deel te nemen aan het netwerken, waarbij het delen van ideeën en ervaringen centraal stond. Het evenement diende niet alleen als een gelegenheid voor professionals om hun netwerk uit te breiden, maar bood ook een platform om de nieuwste ontwikkelingen in de industrie te verkennen.

Het Oil&Gas Netwerkevent van de VSB, mogelijk gemaakt door de sponsoring van GOw2, was niet alleen een succesvolle bijeenkomst van professionals uit de branche, maar ook een inspirerende duik in de toekomst van de sector. Met de gepassioneerde betrokkenheid van de deelnemers lijkt de olie- en gasindustrie klaar te zijn voor een veelbelovende en innovatieve toekomst.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required