Bij Apptastic verkennen zij met trots de veelzijdige impact van Kunstmatige Intelligentie (AI) in Suriname.

Deze invloed strekt zich uit over alle lagen van onze samenleving. Van de jongste generatie, kinderen en tieners, die in aanraking komen met AI in hun dagelijkse leven, tot tieners en jongvolwassenen die zich voorbereiden op de arbeidsmarkt en de veranderende werkgelegenheidslandschappen begrijpen. Micro- en kleine ondernemingen kunnen profiteren van AI om hun processen te stroomlijnen, mits ze op de hoogte zijn van de zakelijke risico’s en kansen. Middelgrote tot grote ondernemingen kunnen met AI-training strategieën ontwikkelen om kansen te benutten, bedreigingen te identificeren en innovatie te stimuleren. Zelfs de Surinaamse overheid moet de opkomende technologieën, zoals AI, in overweging nemen, deel uitmaken van de wereldwijde dialoog en eigen strategieën ontwikkelen om nationale ontwikkeling te bevorderen en internationaal concurrerend te blijven. 

 Lees meer:

Gratis Archief Publicaties 

Wist je dat de VSB een rijke geschiedenis heeft vastgelegd in verschillende publicaties. We koesteren deze waardevolle stukjes geschiedenis en willen graag onze passie delen met gelijkgestemden. In ons archief hebben we enkele prachtige oude edities van onze publicaties bewaard. Deze bevatten inzichten, verhalen en ervaringen die de evolutie van werkgeverschap weerspiegelen. Als jij geïnteresseerd bent in het verkennen van deze historische stukken en een dieper begrip wilt krijgen van de ontwikkelingen in de arbeidswereld, nodigen we je uit om je belangstelling te tonen! Stuur ons een bericht op info@vsbstia.org als je graag enkele exemplaren zou willen bemachtigen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required