Gisteren ging de Torarica Green Awareness Expo 2024 van start in de Banketzaal van het Torarica Resort, met enthousiasme voor duurzaamheid en eco-bewustzijn. Het evenement biedt een levendig platform voor het verkennen van innovatieve, milieuvriendelijke initiatieven en praktijken.

De Expo trok direct de aandacht van bezoekers met een diversiteit aan activiteiten en informatieve sessies, variërend van eco-solutions tot afvalvermindering. Door interactieve displays en inspirerende gesprekken, biedt de Expo een waardevolle bron van inspiratie en kennis.

Op zaterdag 23 maart gaat de Expo door van 12:00 tot 20:00 uur. Bezoekers kunnen zich verder onderdompelen in de tentoonstellingen en activiteiten, waarbij duurzame oplossingen worden verkend voor een groenere toekomst.

Foto: Torarica

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required