In een opmerkelijk initiatief gericht op duurzaam ondernemerschap en het aanpakken van klimaatverandering, wordt het Climate Launchpad programma gelanceerd in Suriname. Dit jaar biedt Climate Launchpad een uitgebreid programma aan waarin deelnemers kunnen profiteren van gratis trainingen, persoonlijke begeleiding en deelname aan zowel lokale als internationale salespitch competities.

Het hoofddoel van dit programma is om ondernemers te ondersteunen bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die bijdragen aan een duurzamere toekomst. “Wij geloven sterk dat uw organisatie een waardevolle partner kan zijn in het realiseren van deze doelstelling”, aldus een vertegenwoordiger van Climate Launchpad.

De organisatie erkent de cruciale rol die partners spelen in het bevorderen van duurzaamheid en milieubehoud. “We zijn ervan overtuigd dat onze samenwerking zal resulteren in een nog grotere impact op het gebied van klimaatbewustzijn en duurzaam ondernemerschap in Suriname en daarbuiten”, voegde de vertegenwoordiger toe.

In de bijlage van dit bericht vinden geïnteresseerden een flyer met meer informatie over het Climate Launchpad programma en hoe ze zich kunnen registreren. De registratie kan worden voltooid via de website climatelaunchpad.org/application-form.

Climate Launchpad staat open voor verdere samenwerking en is beschikbaar voor presentaties of besprekingen met organisaties die interesse hebben in een diepgaande kennismaking met het programma en mogelijke samenwerkingsmogelijkheden.

Samen streven wij naar een duurzame toekomst voor Suriname en de regio. Laten we onze krachten bundelen en een positieve impact maken op het klimaat en de samenleving.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Climate Launchpad

E-mail: info@climatelaunchpad.org

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required