Met genoegen willen wij u namens het Ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking en de Associatie van Caribische Staten (ACS) uitnodigen om deel te nemen aan het unieke evenement “the 16th ACS Business Forum of the Greater Caribbean” dat voor de eerste keer gehouden zal worden in Suriname.

Datum en Locatie:
Datum: 6-7 mei, 2024
Locatie: Torarica Resort, Mr. L.J. Rietbergplein 1, Paramaribo, Suriname

Het doel van de ACS is om samenwerking en kennisdeling te bevorderen tussen het bedrijfsleven, niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) en overheden van lid- en geassocieerde staten. Tijdens dit evenement zullen experts en ondernemers succesverhalen, uitdagingen en samenwerkingsmogelijkheden delen, met de focus op het overwinnen van regionale obstakels. Dit biedt Surinaamse ondernemers de gelegenheid om effectief economische kansen te benutten en hun kansen te vergroten op de internationale markt.

Waarom deelnemen?

  • Ontdek zakelijke mogelijkheden in landen als Guatemala, Trinidad & Tobago, Martinique en Jamaica.
  • Verwerf branchekennis en informatie over afzetmarkten.
  • Betreed groeiende en opkomende markten.
  • Presenteer uw merk en ontmoet belangrijke stakeholders.
  • Krijg toegang tot investeerders uit alle lidstaten van de ACS.

Registratie:

De deadline voor registratie als exposant is 14 april 2024. Voor meer informatie over deelname en registratie kunt u contact opnemen met de heer Terence Craig via terence_craig@yahoo.com of het secretariaat International Business via sec.ib@mofa.gov.sr.

Voor registratie, bezoek onze officiële website https://businessforum.acs-aec.org/ of neem contact op met onze evenementencoördinator Liaison Nessa Brahim via acesuriname@gmail.com.

Dit evenement biedt een unieke kans om de zakelijke horizon te verbreden en uw netwerk uit te breiden. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op dit buitengewone evenement, waar we samen de toekomst van het Grotere Caribisch Gebied zullen vormgeven.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required