Het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Internationale Handel en Internationale Samenwerking, in samenwerking met de Associatie van Caribische Staten (ACS), nodigt lokale bedrijven uit om deel te nemen aan het aankomende evenement “Het 16e ACS Business Forum van de Grote Cariben”. 

Deze gelegenheid markeert voor het eerst dat zo’n evenement plaatsvindt in Suriname, waarbij de groeiende rol van het land in regionale business wordt benadrukt.

Evenement Gegevens:

  • Datum: 6-7 mei 2024
  • Locatie: Torarica Resort, Mr. L.J. Rietbergplein 1, Paramaribo, Suriname

De ACS, bestaande uit 25 lidstaten, 12 geassocieerde staten en 28 waarnemende staten, is toegewijd aan het bevorderen van samenwerking en kennisuitwisseling tussen bedrijven, niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) en overheden in de Caribische regio. Dit forum biedt een platform voor experts en ondernemers om succesverhalen te delen, gemeenschappelijke uitdagingen aan te pakken en samenwerkingsmogelijkheden te verkennen, met een specifieke focus op het overwinnen van regionale obstakels.

Expositiemogelijkheden
Deelnemende bedrijven krijgen de gelegenheid om hun merken te presenteren binnen de tentoonstellingsruimte bij Torarica. Surinaamse bedrijven kunnen een stand van 3 x 2 meter reserveren die wordt gedeeld door twee bedrijven. Gedetailleerde informatie over stand reserveringen en specificaties is te vinden in de tentoonstelling handleiding: ACS Exhibitor’s Manual

Registratie
Om u aan te melden voor tentoonstellingsruimte of voor verdere informatie, kunt u terecht op officiële website https://businessforum.acs-aec.org/ of contact opnemen met evenementencoördinatoren: a.brahim@craftameleon.com; acesuriname@gmail.com;

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required