De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) nodigt u uit om deel te nemen aan SEOGS 2024! Van 4 tot 7 juni 2024 organiseert Staatsolie dit toonaangevende energie- en offshore evenement in Suriname, onder het thema: “The Next Stage of Success”. SEOGS is het grootste energie-evenement in de Cariben en trekt zowel een regionaal als internationaal publiek aan.

📅 Save the Dates:
🗓️ 4-7 juni 2024

EXECUTIVE SUMMIT SESSION – TECHNOLOGICAL AND RESPONSIBLE DEVELOPMENT
Op de tweede dag van SEOGS vindt een belangrijke Executive Summit Session plaats, met als titel: “Technological and Responsible Development”. Tijdens een van de rondetafelsessies zal ons Deputy Board Member van de Industriegroep, Roger Hogenboom, een bijdrage leveren over het thema: “A Comprehensive Green Energy Transition Model Based on a Low Carbon Economy Amidst an Oil & Gas Boom”. Deze sessie zal ingaan op de uitdagingen en kansen van een groene energietransitie binnen de context van een bloeiende olie- en gasindustrie.

EXECUTIVE SUMMIT SESSION – LOCAL CONTENT
Op de vierde dag van SEOGS zal de directeur van VSB, Dayenne Wielingen – Verwey, deelnemen aan een paneldiscussie over “Economic Growth through Diversification and Competitive Supply Market”. Deze discussie zal zich richten op de lessen die zijn geleerd tijdens de wereldwijde pandemie en de olieprijscrisis van 2020, en hoe deze lessen kunnen bijdragen aan economische groei door diversificatie en een concurrerende toeleveringsmarkt. Er zal worden besproken wat dit betekent voor Suriname, welke ontwikkelingen en kansen er zijn voor nearshoring, en hoe het creëren van diverse en veerkrachtige toeleveringsketens de energie-, olie- en gassector ten goede kan komen.

Panel Discussion: Fostering Entrepreneurship and Innovation in Suriname
Een ander belangrijk panel waarin de VSB zal bijdragen, is gewijd aan “Fostering Entrepreneurship and Innovation in Suriname”. Satcha Jabbar, onze vertegenwoordiger in het Production Credit Fund, zal deelnemen aan deze discussie. De paneldiscussie zal zich richten op de uitdagingen en kansen voor ondernemerschap en innovatie in Suriname. Ondanks een levendige start-up scene in Paramaribo, kampt het land met gefragmenteerde initiatieven en een risicomijdende cultuur. Door deze obstakels aan te pakken en initiatieven te omarmen die toegang bieden tot digitalisering en geavanceerde productietechnologieën, kunnen we ondernemers versterken, economische groei stimuleren en het innovatie-ecosysteem versterken.

Bezoek VSB op de Expositie
Naast onze deelname aan de paneldiscussies en sessies, zal de VSB ook actief zijn op de expositie van SEOGS 2024. Bezoek ons in Hall 3, Booth T1, waar we u graag meer vertellen over onze initiatieven en hoe wij maar ook u kunt bijdragen aan de groei van de energie- en offshore sector in Suriname.

Tot Slot
Deelname aan SEOGS 2024 biedt een unieke kans om de nieuwste trends en ontwikkelingen in de energie- en offshore sector te ontdekken en te netwerken met toonaangevende experts en bedrijven uit de hele wereld. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op dit prestigieuze evenement en samen te werken aan de volgende fase van succes voor Suriname en de bredere Caribische regio.

Download het volledig programma hier: SEOGS-2024-Final-Agenda

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required