Het Ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) gaat richting de laatste ronde van het Suriname’s Growth Enterprise (SURGE) project. Dit project biedt een uitstekende gelegenheid voor Surinaamse micro-, kleine en middelgrote ondernemingen (MKB’ers) om hun bedrijfsvoering te verbeteren en te innoveren.

Vanwege de grote belangstelling, met meer dan 360 aanmeldingen, is de inschrijfperiode voor Cohort 4 verkort. De nieuwe deadline is nu 31 juli 2024, in plaats van 1 september 2024. Ondernemers die willen profiteren van deze kans moeten zich snel aanmelden.

Het SURGE-project, dat gefinancierd wordt door de Wereldbankgroep en uitgevoerd door Solidaridad, heeft al aanzienlijke resultaten geboekt door 221 MKB’ers te ondersteunen. De doelstelling is om uiteindelijk 230 bedrijven te helpen, met een speciale focus op vrouwelijke ondernemers en bedrijven in rurale gebieden, inclusief inheemse en marrongemeenschappen.

De voordelen van deelname aan het SURGE-project zijn aanzienlijk:

– Training en begeleiding: Deelnemers ontvangen gratis trainingen, coaching en mentoring om hun bedrijfsplannen te verbeteren en hun marktkansen te vergroten.

– Financieringsmogelijkheden: Ondernemers kunnen gebruik maken van matching grants om hun investeringen te ondersteunen en hun groei te versnellen.

– Netwerken: Het project biedt uitstekende mogelijkheden om in contact te komen met andere ondernemers, investeerders en deskundigen, wat kan leiden tot nieuwe zakelijke kansen.

Grijp deze unieke kans om uw bedrijf naar nieuwe hoogtes te brengen en meld u aan voor het SURGE-project voor de deadline van 31 juli 2024.

Bezoek surge.sr voor meer informatie. 

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required