Op vrijdag 12 juli 2024 heeft het PTC – University of Applied Sciences een feestelijke Graduation Night georganiseerd waarbij 50 studenten hun diploma in ontvangst mochten nemen. Deze groep, bestaande uit afgestudeerden van de periode februari-juli, heeft met succes hun opleidingen afgerond in diverse studierichtingen.

Onder de geslaagden bevinden zich 43 bachelorstudenten van de College of Agriculture & Health en de College of Technology. De College of Agriculture & Health leverde afgestudeerden in de Bachelorprogramma’s Hoger Laboratorium Onderwijs, Food Technology en International Agribusiness. De College of Technology had afgestudeerden in de Bachelorprogramma’s Elektrotechniek, ICT, Infrastructuur en Werktuigbouwkunde.

Daarnaast behaalden zeven studenten hun masterdiploma in het MBA-programma Innovation & Technology. Deze prestatie markeert een belangrijke mijlpaal in hun academische en professionele carrières.

De ceremonie was gevuld met trots en vreugde, waarbij familie, vrienden en het onderwijzend personeel samenkwamen om deze bijzondere gelegenheid te vieren. De avond werd afgesloten met inspirerende dankwoorden van Jeannette Tammenga, die namens de Bachelor alumni sprak, en Ronny Pansa, die de MBA alumni vertegenwoordigde. Beide sprekers benadrukten de waarde van doorzettingsvermogen, samenwerking en innovatie, en wensten hun medestudenten veel succes in hun toekomstige endeavours.

Met deze Graduation Night onderstreept het PTC wederom zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardig onderwijs en het voorbereiden van studenten op een succesvolle carrière in hun gekozen vakgebieden. De instelling blijft zich inzetten voor excellentie en innovatie, en kijkt ernaar uit om toekomstige generaties van leiders en vernieuwers op te leiden.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required