De Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) nodigt bedrijven in Suriname uit voor de eerste editie van de SDG-Vlaggencampagne op 25 september 2024. Deze campagne biedt bedrijven de kans om hun betrokkenheid bij de Sustainable Development Goals (SDG’s) te tonen en bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Waarom Meedoen?

De SDG’s kunnen alleen worden bereikt als iedereen een steentje bijdraagt. Door deel te nemen aan de vlaggencampagne toont uw organisatie haar inzet voor de 2030 Agenda en duurzame vooruitgang. Uw vlag is meer dan een symbool; het is een statement van betrokkenheid bij wereldwijde uitdagingen.

Gratis SDG-Vlag voor de Eerste 75 Deelnemers

De VSB en UN Suriname bieden de eerste 75 geregistreerde bedrijven een gratis SDG-vlag aan. Deze vlag symboliseert uw inzet voor duurzaamheid en zal een prominente plek innemen op uw kantoor.

Vergroot Uw Impact

Naast het hijsen van de vlag in Suriname, moedigt de VSB bedrijven aan om hun commitment wereldwijd te tonen. Deel uw deelname ook digitaal met hashtags zoals #SDGVlaggencampagne2024 en laat uw stem horen op sociale media.

Meld U Nu Aan via deze link

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required