Gratis Content Delen

Leden van de VSB worden in de gelegenheid gesteld om voor elke nieuwe editie van de VSB Nieuwslijn content aan te leveren. Deze artikelen worden GRATIS geplaatst op de website en gedeelt in ons netwerk. De VSB Nieuwslijn komt op de maandag uit. 

Instructies:

 • Deze aanbieding geldt alleen voor leden van de VSB
 • Uw content behelst het een nieuwswaardig/educatief karakter (geen reclame items).
 • Uw tekst bevat minimaal 200 en maximaal 500 woorden.
 • Artikel uiterlijk donderdag 12.00 uur versturen naar info@vbstia.org.

**Twijfelt u aan de inhoud van een artikel? Stuur gerust een email naar info@vsbstia.org 

Adverteren

Op de VSB website wordt de mogelijkheid geboden voor advertenties op de sidebar. De sidebar is naast alle artikelen van de VSB te zien.
De advertentie wordt ook (afhankelijk van het gekozen pakket) aangehecht in onze wekelijkse Nieuwslijn.

**Adverteerders leveren hun advertentie materiaal zelf aan.

Advertentie pakketten: 

  • 1 dag op de VSB website: $ 25 (Geen Nieuwslijn)
  • 1 week: $75 (advertentie (500px*500px foto met link naar een gewenste website of page of reclame-tekst. Deze advertentie wordt ook meegenomen in de wekelijkse Nieuwslijn op een random gekozen plek).
  • 1 Maand: US$195 per advertentie (500px*500px foto met link naar een gewenste website of page of reclame-tekst. Deze advertentie wordt ook meegenomen in de wekelijkse Nieuwslijn op een random gekozen plek).
  • 1 Kwartaal: US$450 – met de mogelijkheid om maandelijks een nieuwe poster te plaatsen (500px*500px foto met link naar een gewenste website of page of reclame-tekst. Deze advertentie wordt ook meegenomen in de wekelijkse Nieuwslijn. Flyers volgen direct na de eerste nieuwsitem. Indien de advertentie nieuwswaarde heeft, kan die bij de eerste publicatie op de eerste plek in de vorm van een artikel staan).
  • 1 Jaar: US$975 – met de mogelijkheid om maandelijks een nieuwe poster te plaatsen (500px*500px foto met link naar een gewenste website of page of reclame-tekst. Deze advertentie wordt ook meegenomen in de wekelijkse Nieuwslijn. Flyers volgen direct na de eerste nieuwsitem. Indien de advertentie nieuwswaarde heeft, kan die bij de eerste publicatie op de eerste plek in de vorm van een artikel staan).

  Note: Flyers, documenten en folders die meer 6 maanden oud zijn, kunnen vervangen worden met nieuwe, zodat er altijd recente informatie beschikbaar is.