zero-harm-kwaliteitMet een toekomstgerichte visie en een doelgerichte marktoriëntatie als leidraad groeide het transportbedrijf Le Grand Baldew & Buscovery Tours Inc. uit tot een toonaangevend transportbedrijf met een kwalitatief hoogwaardig en veilig product. Met de certificering voor ISO 9001 en OHSAS 18001 en een aansprakelijkheidsverzekering beantwoordt het bedrijf aan de eisen van de kritische consument.

Le Grand Baldew N.V. & Buscovery Tours Inc. mogen het OHSAS 18001 -Occupational Health & Safety Management Systems -certificaat hanteren voor een periode van drie jaar. “Certificering is gezichtsbepalend. Je laat zien dat jouw bedrijf aan de internationale standaarden voldoet. Het wekt vertrouwen bij je klanten. Ook voor het personeel is het motiverend om bij een bedrijf te werken dat zorgt voor een gezonde- en veilige werkomgeving”, stelt Wilfred Baldew tevreden vast. Det Norske Veritas (DNV), het internationale certificeringbureau dat begin 2013 ook de

hercertificering uitvoerde voor ISO 9001, heeft ook het certificeringtraject voor OHSAS 180001 begeleidt. DNV staat onder toezicht van de internationale raad voor accreditatie waardoor het certificaat wereldwijd erkend is.

Sinds 1965 heeft de oprichter van dit familiebedrijf de heer Willem Baldew gezamenlijk met zijn naasten zich enorm ingezet om transport over de weg voor een ieder bereikbaar en tegelijkertijd geriefelijk te maken. Met in het bijzonder extra aandacht voor veiligheid en comfort, waarbij ‘zero harm’ (nul incidenten) centraal staat.

Health & Safety
Met de steeds toenemende verkeersintensiteit in stad en district, neemt het risico op verkeersongevallen alleen maar verder toe. Het is daarom ook een uitdaging voor het bedrijf om haar klanten zo veilig mogelijk naar de plaats van bestemming te vervoeren. In het kader van de certificering is het dus van belang dat het personeel en materieel bij Le Grand Baldew & Buscovery Tours voldoen aan internationale, door DNV gehanteerde, veiligheidsnormen. Voortdurende verbetering van de processen en het steeds benadrukken en aanmoedigen van een veiligheidscultuur binnen het bedrijf, staan garant voor vakkundig opgeleid personeel. Regelmatige inspecties door interne- en externe auditeurs moeten ervoor zorgen dat de veiligheid van zowel materieel, personeel en clientèle gewaarborgd blijven.

Download hier de ‘Zero Harm’ en Kwaliteit in de transportsector