De Groep Oil & Gas binnen binnen de VSB heeft onlangs een nieuwe vertegenwoordiger aangewezen. Mw Daniela Herkul (van het lid Paradise Oil Company NV) zal binnen deze groep de komende twee jaren het karretje trekken. 

Mw. Herkul heeft 15 jaar werkervaring, waarvan meer dan 10 jaar direct in de extractieve sector in Suriname. Ervaren in de Surinaamse mijnbouw- en petroleum wetgeving en gerelateerde investeringscontracten z.a. Delfstoffen en Petroleum Overeenkomsten.

Haar voornemen is om de O&G groep bij de VSB vooral verder te versterken om samen met de potentie en toekomstverwachtingen bij te dragen aan de duurzame ontwikkeling van de groeiende O&G Sector.

De Groep werd eerder getrokken door Mw. Rekha Bissumbhar, die sinds kort de voorzitter is van de VSB. 

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required