Met de ondertekening van de Letter of Endorsement van de VSB op 3 februari 2023 is het startschot gegeven aan de samenwerking tussen GetSkilled NV en de VSB.

Waar gaat deze samenwerking over?

  1. Rebuild Suriname
    Dit programma bestaat uit 2 delen
  2. Expert Matchmaking
    In dit programma worden Experts in Nederland en elders gematched met (tijdelijke) projecten voor bedrijven in Suriname; Een maatschappelijk gedreven initiatief om kennis en ervaring te versterken binnen bedrijven. Er is een brede variëteit aan specialisten die ingezet kunnen worden voor tal van sectoren.
  3. Young Ambassadors -en Student Network (Stage inzet)
    Stagiaires en Young professionals van diverse disciplines (MBO, HBO en Universiteit) worden nadrukkelijk betrokken om hun stage in Suriname te doen. Dat opent voor de leden van VSB nieuwe mogelijkheden voor de inzet van jonge mensen met een nieuwe kijk op het bedrijf.
  4. Academie voor Leadership.
  5. 3 -daagse leergang Leadership: specifiek voor Suriname ontwikkelde leergang gericht op de ontwikkeling van nieuw leiderschap (in crisis en transitie)
  6. Online Academie & cMBA programma’s (2 delen)
    1. De online Academie bevat een groot aantal trainingen voor professionals gericht op de verdere ontwikkeling van vaardigheden en competenties.
    2. Het cMBA programma is een officieel geaccrediteerde pre-masteropleiding van 8 maanden. In deze 8 maanden worden de 8 modules behandeld die relevant zijn voor het optimaal functioneren en de groei van het bedrijf

We kijken er naar uit een om met dit aanbod een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van het bedrijfsleven in Suriname.

Brochure Academie voor Leadership 202301

Gratis Archief Publicaties 

Wist je dat de VSB een rijke geschiedenis heeft vastgelegd in verschillende publicaties. We koesteren deze waardevolle stukjes geschiedenis en willen graag onze passie delen met gelijkgestemden. In ons archief hebben we enkele prachtige oude edities van onze publicaties bewaard. Deze bevatten inzichten, verhalen en ervaringen die de evolutie van werkgeverschap weerspiegelen. Als jij geïnteresseerd bent in het verkennen van deze historische stukken en een dieper begrip wilt krijgen van de ontwikkelingen in de arbeidswereld, nodigen we je uit om je belangstelling te tonen! Stuur ons een bericht op info@vsbstia.org als je graag enkele exemplaren zou willen bemachtigen.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required