Totarica organiseert het allereerste Torarica Green Awareness Expo! Het doel van het evenement is om duurzame praktijken en innovatieve oplossingen voor een groenere toekomst te promoten. Het evenement vindt plaats op 5 en 6 mei 2023 in de Banketzaal van het Torarica Resort, van 10:00 tot 19:00 uur. Er zijn verschillende partners die samenwerken met Totarica, zoals Torarica Group, CIC Suriname, Alginco, Jumbo Timber N.V., Newtech NV, Wi Uma Fu Sranan & Surivit N.V., Zeepfabriek JOAB, Support Recycling Suriname, Art From Trash, NV Ronan’s Trading, Matraxx en De Keurslager/Interfarm N.V.I.

Tijdens deze twee dagen zullen deelnemers nieuwe milieuvriendelijke producten ontdekken en in contact komen met gelijkgestemde mensen die zich inzetten voor een positieve impact op het milieu. Dit is een unieke kans om meer te weten te komen over de duurzame praktijken die in Suriname worden gebruikt.

Het evenement heeft als doel om bewustzijn te creëren over het belang van duurzaamheid en om duurzame oplossingen te delen met de bezoekers. Dit is een uitstekende gelegenheid om te leren hoe u uw ecologische voetafdruk kunt verkleinen en tegelijkertijd geld kunt besparen.

Bezoek de Torarica’s Green Awareness Expo op 5 en 6 mei om meer te weten te komen over duurzame praktijken en innovatieve oplossingen voor een groenere toekomst.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required