30% korting voor VSB leden

RPBG, een toonaangevend bedrijf op het gebied van software oplossingen, heeft HRMS Plus! geïntroduceerd als de ideale oplossing voor Surinaamse bedrijven die behoefte hebben aan betaalbare software die is afgestemd op de lokale situatie en uitgebreide functionaliteiten biedt voor een optimale ondersteuning van de salarisadministratie. Met zijn flexibele opzet kan het systeem vrijwel elke situatie op het gebied van salarisadministratie aan.

Met HRMS Plus! automatiseert u uw salarisverwerking en bespaart u kosten en tijd. Het biedt een uitgebreide oplossing voor de personeels- en salarisadministratie van uw bedrijf, gebaseerd op de recente Surinaamse Loonbelasting Wet. Met meer dan 25 jaar ervaring en voortdurende ontwikkeling voldoet HRMS Plus! aan de eisen en behoeften van elke organisatie in Suriname.

Het softwarepakket biedt verschillende mogelijkheden, waaronder loonadministratie als een dienst en verschillende edities van HRMS Plus! Software, zoals SaaS, Jr. en Sr. Het modulaire ontwerp van het systeem omvat basismodules zoals import, export, aanwezigheidsregistratie, salarisverwerking, toelagen en het automatisch versturen van loonstrookjes per e-mail.

HRMS Plus! blijft innoveren om aan te sluiten bij de snel veranderende technologieën, zoals het koppelen van een prikklok voor urenregistratie, verlofbeheer en valuta-module voor waardevaste salarissen. Het systeem biedt ook geavanceerde gebruikersrechten voor een betere beveiliging.

Als uw bedrijf klaar is om de salarisadministratie te automatiseren, staat RPBG klaar om te helpen bij de implementatie van HRMS Plus! Neem contact op met RPBG voor meer informatie over deze oplossing. Lees meer.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required