Het Polytechnic College Suriname kondigt met trots de komende Open Dag aan, die plaatsvindt op zaterdag 29 juli. Deze jaarlijkse gelegenheid is bedoeld om studenten van verschillende niveaus en hun ouders uitgebreid te informeren over de diverse programma’s, inclusief de Bachelor- en Masteropleidingen, evenals de veelbelovende beroepsmogelijkheden die het college biedt. Naast studenten verwelkomen we ook graag andere geïnteresseerden die meer willen weten over onze bachelorprogramma’s, trainingen en andere diensten.


Tijdens de Open Dag hebben bezoekers de gelegenheid om op verschillende manieren betrokken te raken:

  • Kennismaken met vertegenwoordigers uit het werkveld, die waardevolle inzichten delen.
  • Informatie vergaren over beschikbare beurzen en financieringsmogelijkheden.
  • Deelnemen aan testings van onze eigen ontwikkelde producten.
  • En nog veel meer interessante activiteiten.


Om anderen te stimuleren de Open Dag van het PTC te bezoeken, wordt u vriendelijk verzocht iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van een HBO-opleiding uit te nodigen om zich te registreren voor het evenement. De registratie sheet is reeds geopend en beschikbaar via de volgende link: https://forms.gle/VSmNGJX1eDKTNmNY7. Als bijkomend voordeel maken geregistreerde bezoekers ook kans op het winnen van leuke goodies.


De Open Dag van het Polytechnic College Suriname vindt plaats op:
Datum: zaterdag 29 juli 2023
Tijd: 11:00 – 18:00 uur
Locatie: PTC Hoofdkantoor, Slangenhoutstraat 99a te Saron


Het college kijkt reikhalzend uit naar de aanwezigheid van bezoekers en nodigt iedereen uit om deze kans te benutten en de mogelijkheden te ontdekken die het Polytechnic College Suriname te bieden heeft.

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required