De Centrale Bank van Suriname organiseert de Financiële Educatie Minibeurs 2023. Dit evenement heeft als doel om financiële educatie te bevorderen en wordt gehouden op zaterdag 5 en zondag 6 augustus 2023 bij de University of Applied Sciences and Technology (UNASAT) in Suriname.

De Financiële Educatie Minibeurs is bedoeld voor bezoekers van alle leeftijden en biedt een scala aan activiteiten gericht op het vergroten van financiële kennis en bewustzijn. Het doel is om bezoekers te informeren, vaardigheden aan te leren en hen bewust te maken van de waarde van geld en het beheer van financiële zaken, zowel in het heden als in de toekomst.

De deelnemende instellingen hebben de vrijheid om hun educatieve activiteiten naar eigen inzicht vorm te geven, zodat de bezoekers op een effectieve manier financiële educatie kunnen ontvangen. Het belang van financiële educatie kan niet genoeg worden benadrukt, en dit evenement biedt een unieke gelegenheid om deze kennis op een toegankelijke en interactieve manier over te brengen.

Naast de Centrale Bank van Suriname is de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) een belangrijke participant en organisator van speciale sessies tijdens de minibeurs. Het programma van de VSB omvat verschillende onderwerpen die relevant zijn voor investeringen, financiering en goed bestuur. Op 5 augustus worden er sessies gehouden over interne investeringsmogelijkheden en lokale financiering. Daarna is er een netwerkborrel gepland om de gelegenheid te bieden voor waardevolle interactie tussen de deelnemers.

Op 6 augustus zullen er sessies plaatsvinden over externe investeringsmogelijkheden en financiering, compliance en goed bestuur. Deze sessies omvatten onderwerpen zoals het opstellen van een businessplan, jaarrekeningen, persoonlijk leiderschap en management, introductie van kwaliteitscertificeringen en valkuilen bij zakendoen. Daarnaast zal er ook aandacht zijn voor het zakendoen tijdens een crisis, wat tegenwoordig een belangrijk aspect is vanwege de uitdagingen die de wereldwijde economie momenteel doormaakt.

De Financiële Educatie Minibeurs 2023 belooft een boeiend evenement te worden dat educatie, netwerken en bewustwording over financiële zaken samenbrengt. Het is een uitgelezen kans voor bezoekers om hun financiële kennis te vergroten, waardevolle informatie te verkrijgen en nieuwe contacten te leggen. We nodigen iedereen uit om de beurs te bezoeken en deel te nemen aan de verschillende activiteiten die worden aangeboden. Samen werken we aan een beter financieel bewustzijn en een gezonde financiële toekomst.

Het Beursbezoek is gratis.
Meer informatie via: Registratie-pagina

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required