Ondernemers voor Ondernemers, één van de slogans van de PUM.

PUM staat voor Project Uitzending Managers en is een organisatie welke is opgericht te Den Haag – Nederland op 24 april 1978. Momenteel zijn er 1700 vrijwillige experts verdeeld over 50 sectoren, die hun kennis en ervaring ter beschikking stellen van midden- en kleinbedrijven in 35 landen.

Ook in Suriname biedt de PUM hun kennis en ervaring aan en werkt samen met de VSB. Vermeldenswaard is dat per 2023 de Dutch Employers’ Cooperation Program, DECP, deel is geworden van de PUM.

Ook tijdens de COVID-19 periode, heeft de PUM de ondernemers niet in de steek gelaten, er werd toen ondersteund door middel van Remote Coaching, RC. Deze manier van ondersteuning bleek succesvol te zijn en is ook nadat reizen weer mogelijk was, voortgezet als ondersteuningsvorm.

Advies op locatie, AOL, is de manier waarop PUM startte met het delen van kennis en ervaring en deze wordt nog steeds gehanteerd. Er zijn ook webinars/seminars mogelijk ter ondersteuning van de ondernemers in MKB.

Het is geen nieuws dat ondernemen momenteel zeer uitdagend is en niet van een leien dakje gaat, PUM biedt u onder andere hiervoor de mogelijkheid, om samen met een deskundige, een evaluatie te plegen op processen binnen uw onderneming en na te gaan hoe effectiever en efficiënter te ondernemen. Geheimhouding is gegarandeerd.

De mogelijkheid bestaat ook, om met meerdere ondernemingen die in dezelfde sector opereren een webinar te houden, waarop wordt ingegaan op uitdagingen binnen de sector, maar individueel kan dat ook.

In geval van Advies Op Locatie, AOL, betaalt u slechts de lokale kosten van, verblijf, voeding en vervoer. Geen ticket, verzekering en fee van de PUM-expert.

Voor meer informatie kunt u de website www.pum.nl bezoeken.

Heeft u vragen of interesse, neemt u contact op met één van de PUM vertegenwoordigers in Suriname, te weten;

Winston Leckie – tel. +597 8644500 email: winston.leckie@pum.nl
Zevoera Khodhabaks – tel. +597 8628245 email: zevoera.khodhabaks@pum.nl

Ontvang De Nieuwslijn van de VSB

* indicates required